Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Museumsgården Karensminde

Velkommen til livet på landet for 100 år siden. På Museumsgården Karensminde kan du opleve historiske dyreracer og afgrøder og besøge det oprindelige hjem, hvor engbonden og hans familie boede.

Gæster på gårdspladsen
 
Særlige aktivitetsdage:

I skolernes ferier er der på visse dage særlige aktiviteter, hvor du kan opleve: 

  • Hestevognsture
  • Træværkstedet  
  • Smedjen
  • Aktiviteter i stuehuset
  • Kaffestuen 
  • Vaffelboden

 Se hvad der sker på Museumsgården Karensminde

Spisemuligheder på Museumsgården Karensminde:

Du er meget velkommen til at tage din egen madpakke med og nyde den i de smukke omgivelser. Udenfor er der bord og bænke, du kan sidde ved, men du er også velkommen til at tage dit eget tæppe med og slå dig ned på et af de mange grønne områder. Hvis du i stedet ønsker at sidde indendørs, kan du spise madpakken i laden.  

På de særlige aktivitetsdage kan du desuden købe et godt hjemmelavet måltid eller en ostemad, kaffe og kage i kaffestuen. Maden er lavet med fokus på årstiden og af grøntsager, bær og frugter, som dyrkes på gården. I laden kan du på de særlige aktivitetsdage købe Karensmindevafler. 

Levende historie

De frivillige fortæller gerne om deres arbejde og kommer med anekdoter om gårdens historie. De kan både fortælle om, hvordan man udførte arbejdet i gamle dage og fortælle om alle de forskellige mennesker, der har boet på gården. I kan også altid spørge vores museumsværter, som er behjælpelige med det meste.