Omvisning i SPOR af Besættelsen

Omvisningen finder sted i museets nye, store særudstilling

På denne tur rundt i den spændende udstilling fortæller en museumsmedarbejder om jernbanens historie under Anden Verdenskrig. Jernbanen havde stor betydning for bosætningen og udviklingen i hele området, og med et specifikt fokus på perioden 1940-45 bliver der fortalt spændende historier om jernbanens forbindelse til modstandskampen, hverdagslivet, den tyske værnemagt og de tyske flygtninge, der kom til området i slutningen af besættelsen.

Oplev over 200 genstande udfolde sig i helt nye rammer

Pris og varighed

Omvisningen koster 650 kr. Aften- og weekendtillæg: +350 kr.

Varighed: 45 minutter – 1 time.

Der kan max deltage 25 personer på én omvisning eller én klasse. Omvisningen gennemføres på dansk.

Bestil en omvisning

Omvisningen skal forudbestilles på telefon: 79727490 eller på mail: museet@billund.dk

Bemærk: Ved afbestilling senere end syv dage før opkræves et gebyr på 200 kr.

Såfremt gruppen er mere end 15 minuttet forsinket opkræves et gebyr på 50 kr.

For yderligere informationer om Museumsgården Karensminde, se siden ”planlæg dit besøg”.