Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hvad handler "Theo & Den Magiske Talisman" egentlig om

Her kan du læse hvad DR selv udtaler om julekalenderen "Theo & Den Magiske Talisman".

”Theo går i 6. klasse, men han har ingen venner i skolen. Hans eneste og bedste ven i verden er morfaren Harald. Det er derfor overvældende for Theo, da morfaren lige inden jul falder om. Der er udsigt til, at Theo kan miste sin bedste ven, og det vil han for alt i verden ikke lade ske.

Han rejser derfor ind i den magiske verden Thannanaya sammen med den nye pige fra klassen, Simone, for at få sin morfar tilbage. Og her starter rejsen for Theo & Den Magiske Talisman."

Magisk og tidløs fortælling

"Theo & Den Magiske Talisman er en magisk og tidløs fortælling om tre generationers måder at sige farvel på; en ung drengs farvel til sin morfar, en mors farvel til sin far og en gammel mands farvel til livet på Jorden.

Theo & Den Magiske Talisman er moderne eventyrfortælling for hele familien, hvor vi bliver taget med på en rejse til naturriget Thannanaya, som Theo og morfaren sammen har skabt. Her opdager Theo og Simone, at der er lys og håb, og at livet fortsætter – dem, vi har sagt farvel til, vil altid være med os og leve videre, så længe vi mindes dem. ”

Om udstillingen

Siden 2012 har DR haft en julekalenderudstilling i en by i Danmark. I år er det dog første gang, at udstillingen kun omhandler årets julekalender. Tidligere har også rekvisitter og kostumer fra ældre julekalendere været en del af udstillingen.

Særudstillingen er arrangeret i samarbejde mellem Danmarks Radio og Billund Kommunes Museer.


Theo fra DR julekalenderen