Kom til Museumscenter Karensminde i vinterferien.

Museumscenter Karensminde holder åbent alle dagene i vinterferien fra kl. 10-16, hvor der sker en masse spændende ting.

Museumscenter Karensminde har åbent alle dagene i skolernes vinterferie fra. kl. 10.00 - 16.00. Tirsdag og onsdag er der særlige aktivitetsdage med ekstra mange aktiviteter.

Ølbrygning og dyreløb - særlig aktivitetsdag.

Tirsdag d. 11. februar kl. 10.00 - 16.00.

Bestyrer Hans Peter Festersen brygger øl efter gamle opskrifter. Brygningen starter kl. 10.30, hvor det er muligt at smage Hans Peters øl, og desuden købe den særlige Karensminde Ale med hjem.

Du kan også lave dit eget fastelavnspynt sammen med hele familien.

Pandekagedag - særlig aktivitetsdag.

Onsdag d. 12. februar kl. 10.00 - 16.00

Til "Den Store Pandekagedag" kan du i Kaffestuen spise dig mæt i alverdens pandekager.

Vi udfordrer også alle børn i en omgang mad-mod. Er du den modige, der tør smage på forskelligt og anderledes mad?

Hver gang du tør smage, får du et særligt stempel i en lille bog, der beviser dit mod.