Kom til Museumsgården Karensminde i vinterferien.

Museumsgården Karensminde holder åbent alle dagene i vinterferien fra kl. 10-16, hvor der sker en masse spændende ting.

Museumsgården Karensminde har åbent alle dagene i skolernes vinterferie fra. kl. 10.00 - 16.00. Tirsdag og onsdag er der særlige aktivitetsdage med ekstra mange aktiviteter.

Fastelavn

Søndag d. 14. februar lk. 10.00 - 16.00

Her kan I lave fastelavnspynt, fastelavnsris og meget andet. Materialer og hygge er ganske gratis.
Der vil naturligvis være tøndeslagning for store og små, når vi slår katten af tønden kl. 11.

Ølbrygning og dyreløb - særlig aktivitetsdag.

Tirsdag d. 16. februar kl. 10.00 - 16.00.

Bestyrer Hans Peter Festersen brygger øl efter gamle opskrifter. Brygningen starter kl. 10.30, hvor det er muligt at smage Hans Peters øl, og desuden købe den særlige Karensminde Ale med hjem.

Børn og unge har mulighed for at prøve kræfter med Mad-Mod, hvor du kan prøve kræfter med forskelligt mad.

Pandekagedag - særlig aktivitetsdag.

Onsdag d. 17. februar kl. 10.00 - 16.00

Til "Den Store Pandekagedag" kan du i Kaffestuen spise dig mæt i alverdens pandekager.

Børn og unge kan også udfolde deres kreativitet når vi sammen laver gækkebreve.