Bær, bier og bob

Kom og pluk bær, kog syltetøj og slyng honning. Lær at spille bob i laden.

Tirsdag d. 17. juli kl. 10.00 - 16.00

Onsdag d. 18. juli kl. 10.00 - 16.00

Museumscenter Karensminde

Morsbølvej 102

7200 Grindsted

Pris:

Entrépris

Tag børnene med til en dag fyldt med forskellige aktiviteter på Museumscenter Karensminde, hvor der både skal plukkes og syltes bær, slynges honning og spilles bob.

Det varme vejr har modnet bærrene hurtigere end tidligere år, men der vil stadig være bær i køkkenhaven, som børnene kan hjælpe med at plukke. Herefter kan de hjælpe med at sylte bærrene i det gamle køkken og få en lille flaske saft og et lille glas marmelade med hjem.

Biavlerne viser, hvordan honningen slynges og kommes på glas og i det kreative værksted kan du lave sit eget lys af bivoks for 5 kr.

I laden kan du prøve at spille bob, under kyndig vejledning af de frivillige fra Karensmindes Venner.

Tirsdag d. 17. og de næste fire tirsdage vil der være musikalsk underholdning i gårdspladsen.

Aktiviteter:

• Du kan være med til at plukke bær i haven og bagefter koge dem til syltetøj.
  • I laden kan du hjælpe biavlerne med at slynge honning. Der er sikkert mulighed for en smagsprøve.
  • Hvis du er mere til spillet bob, så kom og prøv om du kan vinde over de lokale bobspillere.

Desuden arbejdes der i smedjen, du kan prøve hestevognen og være med til at fodre dyrene kl. 14:30. Du kan være kreativ i det kreative værksted og kaffestuen har åbent.

Arrangement Bær, bier og bob