AFLYST - Stor have- og fritidsmesse

Kom til Karensmindes store have- og fritidsmesse og opdag alverdens håndværk og planter.

DETTE ARRANGEMENTER ER DESVÆRRE AFLYST PGA. CORONA KRISEN

Tid og Sted:

Søndag d. 14. juni kl. 10.00 - 16.00

Museumscenter Karensminde

Morsbølvej 102, 7200 Grindsted

Pris:

Entrepris denne dag er 50 kr.

Medlemmer af Hejnsvig-Vorbasse-Grindsted Havekreds får 50% rabat.

Karensminde Venner kommer gratis ind denne dag

Have- og fritidsmessen er en årligt tilbagevendende begivenhed på Museumscenter Karensminde. Her kan du gå på opdagelse i de mange boder med planter og håndværk og finde inspiration til spændende fornyelser eller pynt til hus og have.
Derudover finder du også boder med lækre delikatesser fra lokale producenter, tombola med flotte præmier og smagsprøver på mad med ingredienser fra køkkenhaven.

Dagen er fyldt med oplevelser for hele familien, så tag endelig alle med.

Lars Lund holder foredrag

Dagens foredragsholder er Lars Lund der tidligere har drevet et økologisk anlægsgartneri. Lars har sidenhen helliget sig skriveriet med flere bogudgivelser og tv-udsendelser. Her øser han ud af mere end 40 års erfaring indenfor have, dyrkning og anlægsgartneri.

Foredraget starter kl. 13.00

Havedagen arrangeres i samarbejde med Hejnsvig-Vorbasse-Grindsted Havekreds og Karensmindes Venner.

Særlig aktivitetsdag:

På denne særlige aktivitetsdag kan du opleve:

• Det kreative værksted, hvor det sysles med forskellige kreative ting.
  • I træværkstedet kan du arbejde med træ og f.eks. bygge en flyvemasine.
  • Der arbejdes i smedjen. Her kan du prøve at lave et lille jern hjerte sammen med smeden.
  • Der er aktiviteter i det gamle stuehus.
  • Kaffestuen er åben og her har du mulighed for at købe lidt at spise.
  • I laden sælges der Karensmindevafler.
  • Hestevognen kører og du kan få en tur, hvor du både ser mark, hedelandskab og skov. Turen koster 10 kr. pr. person.