Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tema-dag på Karensminde

En dag fyldt med aktiviteter på museumsgården Karensminde.

Museumsgården Karensminde er et aktivt og levende landbrugsmuseum, hvor man kan opleve et dansk landbrug, som det blev drevet fra 1920’erne til 1950’erne. Gården er en fantastisk tidslomme med sine gamle bygninger og historiske dyreracer, og det samme må siges om den omkringliggende natur og landskab. Museumsgården Karensminde giver dig rig mulighed for at følge dagligdagen i landbruget gennem en række oplevelser.

En af disse oplever er en tema-dag på gården. Her kommer din klasse igennem en række involverende aktiviteter, der alle på hver sin måde fortæller en vigtig del af historien. I kan således opleve hestevognsture, besøg i smedjen, ud i marken og hjælpe til eller måske ind i stuehuset og stå i det gamle køkken.

Du kan også vælge at kombinere din tema-dag med en omvisning på gården, se siden, ”Rundvisning på Museumsgården Karensminde”

 

Pris og varighed:

Tema-dagen koster 700 kr. Skoleelever har gratis entré på Museumsgården Karensminde.

Varighed: 2 timer

Der kan max deltage én klasse på tema-dagen. Tema-dagen gennemføres på dansk. Tema-dagen gennemføres af en museumsmedarbejder og/eller flere af museets frivillige.

Send en forespørgsel

Klik på linket forneden og udfyld formularen.

Vi vil behandle din forespørgsel, og du vil inden for få dage modtage en endelig bekræftelse af din booking. Du bekræfter herefter din booking ved at betale et depositum på 200 kroner, som vil blive trukket fra den endelige pris.

Du kan få hjælp til at udfylde formularen på telefon 79727490.

Send en forespørgsel på et forløb