Billetsalget på Museumscenter Karensminde skifter placering

Billetsalget på Museumscenter Karensminde skifter placering. Fremadrettet skal du købe dine billetter i museets udstillingsbygning.

Pr. 1. juni 2017 vil billetsalget på Museumscenter Karensminde ikke længere foregå i Høkeren på museumsgården, men i museets udstillingsbygning på den anden side af vejen.

Hvad hvis jeg har et medlemskort?

Hvis du har et medlemskort af den eller anden art, skal du stadig huske at henvende dig i udstillingsbygningen. Her får du du udleveret en fribillet, så dit besøg kan blive medregnet i museets statistik over besøgende.

Hvad skal der ske med Høkeren?

På aktivitetsdage kan du stadig købe is og andre diverse sager i Høkeren. Du kan blandt andet købe den lækre marmelade, der er lavet af Karenmindes Venner ud af egen høst fra museumsgården eller den hjemmebrygget øl.

Det er dog er planen, at vi på sigt forener museumsbutikken og billetsalg ét sted, nemlig i udstillingsbygningen.

Hvad er entréprisen?

Entréprisen har vi ikke pillet ved. Den er forsat på 40 kr. pr. voksen og gratis for børn under 18 år. Husk det er muligt at købe et personligt årskort for 150 kr. Dette kan købes enten ved museet eller ved venneforeningen Karensmindes Venner.

Museumscenter Karensminde udstillingsbygning
Billetsalget foregår fremadrettet i udstillingsbygningen