De særlige omstændigheder i forbindelse med Coronavirus

Museumscentret Karensminde og området omkring gården er fortsat lukket - også for besøgende foreløbig frem til d. 14. juni 2020.

Det betyder:

• At du ikke kan træffe personale på Billund Kommunes Museer
  • At du ikke kan træffe frivillige på Karensminde
  • At alle arrangementer i perioden er aflyst

Telefonerne er lukket. Ved akut behov for henvendelse kan vi træffes på mail: museet@billund.dk

Vi gør opmærksom på, at lukkeperioden kan blive forlænget afhængig af myndighedernes beslutninger. Hold dig opdateret på billundmuseum.dk og billund.dk/covid19, hvor vi løbende vil orientere om udviklingen.

Arrangementer aflyses

Alle museets arrangementer aflyses derfor i perioden – herunder Forårsdag på Karensminde d. 26. april og Have- og fritidsmessen d. 14. juni. Enkelte arrangementer forsøges gennemført på et senere tidspunkt.

Vi beklager for evt. gener i forbindelse med aflysningerne.

Følgende arrangementer udskydes til et senere tidspunkt:

• Foredraget den 16. april ” om den 9.april 1940 ” i Magion caféen.
  • Miniudstilling om den 9. april og besættelsen, som skulle have været vist på Magion biblioteket.
  • Byvandringen i anledning af 75 året for Danmarks befrielse onsdag den 13. maj. Forhåbentlig kan byvandringen finde sted på et senere tidspunkt.

Karensminde