Gentænk Kulturturismen: Fremtidens bæredygtige attraktioner i Destination Trekantområdet

Billund Kommunes Museer er en del af et projekt til 2,5 mio. kr., som vil forløse Destination Trekantområdet turismepotentiale i destinationens stærkeste kulturhistoriske attraktioner.

Projektet skal udvikle turismepotentialet i destinationens stærkeste kulturhistoriske attraktioner ved at gentænke de kulturelle ”fyrtårne” i turismeværdikæden med blandt andet attraktions- og produktudvikling, nytænkning af sammenhænge, flow og wayfinding på tværs af kulturinstitutionerne. Projektet anerkender museumsattraktionerne som medkatalysatorer for bæredygtig vækst og gentænkning af bæredygtig kulturturismen i destinationens geografiske område. Vi glæder os til projektet med de stærke organisationer og projektpartnere. Der er tale om Museum Kolding på Staldgården og Skamlingsbanken, Kongernes Jelling, Christiansfeld og Designskolen Kolding bidrager som videnspartner i projektet sammen med en privat konsulent uddannet inden for museologi fra Aarhus Universitet.