Tu-tu-tusindben!

Har du prøvet at lege i Tusindbensparken på Museumscenter Karensminde?

I Tusindbensparken har vi omdannet træer til et stort område for børn og barnlige sjæle med opfordring til leg og bevægelse.

Området har fået navn efter et tusindben, fordi nogle af træerne vi har udvalgt ligner kæmpestore tusindben med strittende ben (grene) i alle retninger. Du skal holde tungen lige munden, når du skal klatre, balancere og hoppe sig i gennem banen og manøvre sig rundt på træernes overflade. Heldigvis er der mange ben at holde fast i undervejs!

I Tusindbensparken finder du også små hytter og huse, som du kan lege både inden i og uden på. Smeden har også været venlig at lave ringe og hestesko, så du kan træne din kastearm og dit øjemål.

Der er massere gode lege-timer, hvis man som tusindben, ka’ li at ha’ det sjovt!

Tusindbensparken ligger lige bagved Stakladen, så når mor og far har fået baghjul, kan de sidde og nyde en kop kaffe, mens ungerne stadig har mod på masser af leg.

Tusindbenparken