Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tema-dag på Karensminde

En dag fyldt med aktiviteter på museumsgården Karensminde.

Museumsgården Karensminde er et aktivt og levende landbrugsmuseum, hvor man kan opleve et dansk landbrug, som det blev drevet fra 1920’erne til 1950’erne. Gården er en fantastisk tidslomme med sine gamle bygninger og historiske dyreracer, og det samme må siges om den omkringliggende natur og landskab. Museumsgården Karensminde giver dig rig mulighed for at følge dagligdagen i landbruget gennem en række oplevelser.

 

En af disse oplever er en tema-dag på gården. Her kommer din klasse igennem en række involverende aktiviteter, der alle på hver sin måde fortæller en vigtig del af historien. I kan således opleve hestevognsture, besøg i smedjen, ud i marken og hjælpe til eller måske ind i stuehuset og stå i det gamle køkken.

 

 

Du kan også vælge at kombinere din tema-dag med en omvisning på gården, se siden, ”Rundvisning på Museumsgården Karensminde”

 

Pris og varighed:

Tema-dagen koster 700 kr. Skoleelever har gratis entré på Museumsgården Karensminde.

Varighed: 2 timer

Der kan max deltage én klasse på tema-dagen. Tema-dagen gennemføres på dansk. Tema-dagen gennemføres af en museumsmedarbejder og/eller flere af museets frivillige.

 

 

Bestil en tema-dag

Tema-dagen skal forudbestilles på telefon 79727490 eller på mail: museet@billund.dk

 

Bemærk: Ved afbestilling senere end syv dage før opkræves et gebyr på 100 kr.

Såfremt gruppen er mere en 15 minutter forsinket opkræves et gebyr på 50 kr.

 

For yderligere informationer om Museumsgården Karensminde, se siden ”planlæg dit besøg”.