Book enomvisning i SPOR af Besættelsen

Book en omvisning for en gruppe i den store særudstilling og kom med bagom kulisserne og de spændende historier

Udstillingen fortæller jernbanens historie under besættelsestiden, hvor jernbanen oplevede en opblomstring, og seks spor gik ind og ud af Grindsted. På rundvisningen fortæller en museumsmedarbejder både om udstillingens tilblivelse og sammenhæng, men også om alle de historier og oplevelser, der findes i udstillingens fem temaer, som vi kalder spor. Udstillingen sætter fokus på jernbanens sammenhæng med modstand, hverdag, værnemagt og flygtningene, og den skaber der et lokalt og gribende billede af besættelsestiden i hele Billund Kommune.

Pris og varighed

Omvisningen koster 650 kr.  Aften- og weekendtillæg: +350 kr.
Varighed: 45 minutter – 1 time.
Der kan deltage max 25 personer på én rundvisning. Omvisningen gennemføres på dansk.

Bestil en omvisning

Omvisningen skal forudbestilles på telefon: 79727490 eller på mail: museet@billund.dk.

Bemærk: Ved afbestilling senere end syv dage før opkræves et gebyr på 100 kr.
Såfremt gruppen er mere end 15 minutter forsinket opkræves et gebyr på 50 kr.

For yderligere informationer om Museumsgården Karensminde, se siden planlæg dit besøg.

Tyske soldater marcherer i Grindsted